Aukščiausias sodybos pastatas yra panardintas jo skirtinguose aukštuose įrengtose terasose. Jų dėka atsiveria nesibaigiančios erdvės, kurios nejučia priartina prie dangaus (oro stichijos). Oro namuose gali apsistoti 14 asmenų, todėl tai puikus pasirinkimas, jei planuojate laisvalaikį praleisti su draugais. Antrame aukšte įrengti 4 kambariai (2 dviviečiai ir 2 keturviečiai). Dviviečiai kambariai turi išėjimą į erdvią terasą, nuo kurios atsiveria nuostabūs apylinkių vaizdai. Pirmajame pastato aukšte yra įrengta jauki virtuvė, kurioje apsistoję svečiai turės galimybę leisti laiką bendrai gamindami maistą. Svečių patogumui virtuvėje įrengtos 2 kaitlentės, 2 orkaitės, 2 šaldytuvai ir indaplovė, taip pat yra skalbyklė ir džiovyklė. Iš virtuvės yra išėjimas į nuostabius gamtos vaizdus atveriančią atskirą terasą. Negana to, pirmame aukšte įrengta ir itin erdvi svetainė-salė, kurioje pakaks erdvės įvairioms laisvalaikio veikloms (jaukiam pasisėdėjimui prie židinio; TV, filmų, video įrašų, nuotraukų peržiūroms didžiuliame ekrane; gimtadienių šventimams ir kt.). Ši svetainė gali būti lengvai transformuojama į 50 asmenų konferencijų salę arba sporto (jogos) užsiėmimų vietą. Salė  gali būti nuomojama be nakvynės konferencijoms, seminarams, TV projektams bei renginiams. Iš svetainės galima išeiti į didžiules ją supančias lauko terasas, kuriose išdėstyti gultai leisti laiką gryname ore.

Konferencijų salė iki 50 vietų.

Papildomos paslaugos

  • Paslauga 1 val. Visa diena
    Valčių nuoma * 4 €
    Lauko teniso aikštelė (raketės)
    Krepšinio aikštelė
    Grilio nuoma   6 €
    Grilis + anglys (malkos) + degus skystis 12 €

 

  • Pastaba: pastatas nuomojamas 24 valandoms. Paslaugų vartotojai už papildomą mokestį gali susitarti dėl papildomo naudojimosi laiko.
    Poilsiautojų augintiniai nepageidaujami.
    Būtina išankstinė registracija telefonu +370 655 00522 arba el. paštu linasdiana@gmail.com

    * Naudojantis vandens pramogų inventoriaus nuomos paslaugomis, maudantis vandens telkiniuose bei naudojantis kitomis panašaus pobūdžio paslaugomis klientas rūpinasi savo bei savo svečių saugumu pats ir įvykus nelaimingam atsitikimui visa atsakomybė tenka klientui. Tokiu atveju jokios atsakomybės bei žalos atlyginimo klientas iš paslaugos teikėjo neturi teisės bei pagrindo reikalauti.

Virtualus turas


Rezervuoti dabar

Užimtumo kalendorius